0

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen

Alle vacatures
Kom kennismaken

Medewerker Administratie

IP08864

Ben jij een administratief talent met hart voor de zorg? Wij zoeken een gedreven medewerker met focus op onze externe zorgprofessionals. Optimaliseer de administratie en draag met jouw passie voor de zorg bij aan soepele zorgprocessen, een goed leven voor onze cliënten en een fijn werkklimaat voor onze externe medewerkers.

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is. Ons team bestaat uit 4 personen. Voor de PNIL (personeel niet in loondienst) medewerkers van Ipse de Bruggen werken wij op de PNIL-administratie gekoppeld aan de afdeling Flex@Work. We regelen alles rondom de administratie van medewerkers die bij ons werken via (uitzend)bureaus of als ZZP-er. Wij voeren de werkzaamheden uit volgens de procedures van Ipse de Bruggen met in achtneming van wet- en regelgeving. Wij gaan voor kwaliteit, snelheid en de juiste afhandeling van onze taken.

Jouw baan

Ons team is verantwoordelijk voor het vormgeven en onderhouden van de externe personeelsdossiers, het voeren van intakegesprekken met ZZP-ers en uitzendkrachten en de controle van diverse leveranciers van flexibel extern personeel. In onderling overleg worden de werkdagen afgesproken waarbij enige flexibiliteit wordt verwacht. Ons team werkt vanuit de locaties op de landgoederen op Nootdorp en Zwammerdam. Je werkt nauw samen met de intercedenten, planners en zorgmanagers om de juiste collega’s tijdig op de juiste plek te krijgen.

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau 3 in een administratieve richting en aantoonbare werkervaring.
  • Je vindt het prettig om onderdeel te zijn van een team.
  • Je bent communicatief sterk en hebt overtuigingskracht.
  • Je bent vaardig met geautomatiseerde systemen en processen je werkt graag aan het verder professionaliseren van de PNIL-administratie.

Wat bieden wij?

  • Direct een vaste aanstelling en contracturen tussen 32 en 36 uur per week
  • Een bruto maandsalaris van € 2.338 - € 3.294 op basis van 36 uur, conform CAO gehandicaptenzorg FWG 35
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeren op loopafstand van de locatie
  • Een introductieprogramma om je goed voorbereid te laten starten
  • Zo goed als onbeperkt leren middels e-learning van GoodHabitz
  • Diverse overige trainings-, cursus- en opleidingsmogelijkheden
  • Jaarlijks € 750 fiscaal voordeel bij o.a.de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of het abonnement van jouw sportvereniging
  • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten. Daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Heb je nog vragen over de vacature voordat je gaat solliciteren? Stel ze dan gerust! Neem voor meer informatie contact op met Elke Boumans (manager Flex@Work) via telefoonnummer: 06 - 45 27 90 68.

Publicatiedatum

18.06.2024

Solliciteer voor

02.07.2024

Algemene informatie
Adres
Louis Braillelaan 42, 2719 EK Zoetermeer
Match criteria
Gewenst aantal uren
  • 32 - 36 uur
Standplaats
  • Zoetermeer
  • Nootdorp

Vacature delen

Meer weten?

Wil je meer informatie omtrent deze vacature of het werken bij Ipse de Bruggen?
Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:
in Zwammerdam en Nieuwveen en Waddinxveen
in Nootdorp
in Nootdorp
in Zoetermeer
in Zoetermeer
in Nootdorp
in Zoetermeer

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

186